Olakšanje za preduzetnike: Pojavio se novi uređaj za polog pazara – vraća i kusur

Već je poznato da su banke, kako bi smanjile gužvu, ubrzale posao i svojim klijentima uštedile trošenje radnog vremena, počele koristiti uređaje za polog gotovine za pravna lica.  Polog pazara je obaveza koja mora da se ispunjava, a svako olakšanje i ubrzanje te obaveze je dobrodošlo. Zbog toga je, specijalno za BiH tržište, kompanija “Vivex Group d.o.o”, nakon tri godine naučno-istraživačkog rada, razvila novi, inovativni sistem uplate gotovine sa mogućnošću vraćanja kusura.

 

Ovi uređaji, značajno su ubrzali pologe pazara, a prednost za klijente predstavlja mogućnost vraćanja kusura, što u značajnoj mjeri olakšava sam proces, a novac je raspoloživ u realnom vremenu.

 

Višestruke koristi za banke, ali i za privatnike

Najnovija generacija inteligentnih sistema za upravljanje gotovim novcem, koji obezbjeđuje uplatu pazara, od višestruke je koristi, ne samo za banke i klijente, već i za CIT kompanije. Lakši i brži polog gotovine na račune, samo je jedan od prednosti ove inovacije. I papirni i sitni novac je odmah dostupan za podizanje. Tu su i Lobby verzije, namijenjene opremanju benzinskih stanica i prodajnih objekata, te je polog novca moguć i bez odlaska u banku.

 

Pozitivne reakcije širom svijeta

Izvršni direktor “Vivex -a” u Banjaluci, Kosta Knežević kaže da su prezadovoljni pozitivnim reakcijama na novi uređaj i da se pored prodaje u BiH, već ostvarila značajna prodaja širom svijeta.

 

 

“Vivex” – domaći proizvođač opreme

“Vivex Group d.o.o.” uspješno posluje već 25 godina, u dva regionalna centra, Banjaluka i Beograd. Zapošljavaju oko 120 radnika. Dugi niz godina lider su u prodaji sigurnosne opreme i opreme za poslovanje sa gotovim novcem. Imaju svoju proizvodnju u Srbiji, gdje se pored uređaja za polog pazara, proizvode i sve vrste sefova i pultnih kasa.

U njihovoj ponudi mogu se pronaći i mašine za obradu novca, brojači papirnog i kovanog novca, detektori faslifikata, trezori, mašine za pakovanje, oprema za arhiviranje i slično.

Cjelokupnu ponudu “Vivex Group d.o.o.” možete pogledati na njihovoj web stranici.

Softverska rješenja prate sve trendove zaštite kao i uvida u poslovanje. Mašina je u stalnom kontaktu sa klijentom ili timom iz “Vivex-a”, koji vrši monitoring i reaguje na najmanje nepravilnosti. Takođe, moguće su i sve regulativne usklađenosti sa drugim sistemima.

“Sama činjenica da se uređaj, iako je nov na tržištu, već prodaje na svim kontinentima, govori nam da smo napravili dobru stvar i da je mogućnost vraćanja kusura od velikog značaja. Ovom inovacijom, “Vivex Group d.o.o” postao je jedini na tržištu koji prodaje uređaj za polog pazara sa mogućnošću vraćanja kusura.`` , istakao je Knežević.